Wat ligt er op mijn kralentafel..

Het is lang geleden dat ik eens heb verteld wat er op mijn kralentafel ligt 🙂
Hoog tijd dus om dat weer eens te vertellen en vooral te laten zien.

Wie wat bewaart, heeft wat.
Ik heb al een tijd een hele schattige en mooie cabochon liggen, met de afbeelding van een kat.
Deze lag geduldig te wachten tot het verwerkt zou worden in een creatie.

rode-kat

Mensen die mij persoonlijk een beetje kennen, weten dat ik erg enthousiast kan zijn met toevoegen van materialen aan projecten. Dit betekent niet dat ik alle toegevoegde materialen ook werkelijk erin gebruik. Het betekent alleen maar dat ik vind dat “dit-en-dat-en-ohja-dat-ook” op de een of andere manier bij het project past. Je kan dan later tijdens het kralen altijd beslissen wat er daadwerkelijk meedoet. Inmiddels heb ik dus aardig wat materialen uitgezocht die bij de cabochon kunnen. Een aantal kleinekraaltjeskleurtjes zijn uitgezocht tijdens een gezellige (kralen)middag bij mijn vriendin 🙂 (want dat is toch ook gezellig, samen met een kralenvriendin passende kraaltjes uitzoeken 🙂 laten we eerlijk wezen 😛 )
Verder nog lucite, pareltjes en swarovski toegevoegd en wat twinbeads, je weet maar nooit 😉 .

rode kat cabochon

En nu maar hopen dat het de leuke armband zal worden die ik in gedachten heb 😛

Wat ligt er bij jou op je (kralen)tafel?

Kralengroetjes en fijn weekend,
Capri

Advertenties

2 Responses to Wat ligt er op mijn kralentafel..

  1. Corriejanne schreef:

    Dat ziet er veelbelovend uit, Capri. Begin je al op te schieten? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: