Cabochonarmband met lucite, rookkwarts en vlinder

Advertenties

8 Responses to Cabochonarmband met lucite, rookkwarts en vlinder

 1. Mirlady schreef:

  Heel mooi! Krijg bijna spijt…..’;-)

  • ~Capricus~ schreef:

   Dank je wel ๐Ÿ™‚ Ahh hopelijk alleen “bijna” ๐Ÿ˜‰ Was met liefde in de avonduurtjes gemaakt ๐Ÿ™‚

 2. creacj schreef:

  Wat is-ie mooi geworden, Natalie ! ๐Ÿ™‚

 3. ~*Henny Smeenk*~ schreef:

  Ge-wel-dig! Heb je hier tule op Ultrasuede bevestigd en daar rechtstreeks op gewerkt? Wat een prachtige kleuren! Moet eindelijk ook eens beginnen met m’n vlindercabjes, maar ik weet nog steeds niet goed hoe ik het middenstuk mooi moet opwerken. Vermoedelijk moet ik gewoon beginnen…

  • ~Capricus~ schreef:

   Dank je wel Henny ๐Ÿ™‚ Ik moest even nadenken hoe je op tule kwam, maar ik begrijp dat de structuur van taftzijde op de foto lijkt op tule. Wel met stiffstuff eronder, de binnenkant is wel ultrasuede. Jaaaa ๐Ÿ˜€ Gewoon beginnen Henny, ideetjes voor je middenstuk vormen zich dan vanzelf in je gedachten denk ik zo ๐Ÿ™‚

 4. creamuis schreef:

  Ooooh, schitterend!!
  Geweldig zijn ze hรจ, die vlindervleugeltjes.

  Groetjes Audrey

  • ~Capricus~ schreef:

   Ja, ik was wel blij met deze set ๐Ÿ™‚ Ik ben blij dat deze af is het was leuk om eraan te werken, nu wachten er nog andere W.I.P.-jes op me..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: