Cabochonarmband met lucite, rookkwarts en vlinder

8 reacties op Cabochonarmband met lucite, rookkwarts en vlinder

 1. Mirlady zegt:

  Heel mooi! Krijg bijna spijt…..’;-)

 2. creacj zegt:

  Wat is-ie mooi geworden, Natalie ! 🙂

 3. Ge-wel-dig! Heb je hier tule op Ultrasuede bevestigd en daar rechtstreeks op gewerkt? Wat een prachtige kleuren! Moet eindelijk ook eens beginnen met m’n vlindercabjes, maar ik weet nog steeds niet goed hoe ik het middenstuk mooi moet opwerken. Vermoedelijk moet ik gewoon beginnen…

  • ~Capricus~ zegt:

   Dank je wel Henny🙂 Ik moest even nadenken hoe je op tule kwam, maar ik begrijp dat de structuur van taftzijde op de foto lijkt op tule. Wel met stiffstuff eronder, de binnenkant is wel ultrasuede. Jaaaa😀 Gewoon beginnen Henny, ideetjes voor je middenstuk vormen zich dan vanzelf in je gedachten denk ik zo🙂

 4. creamuis zegt:

  Ooooh, schitterend!!
  Geweldig zijn ze hè, die vlindervleugeltjes.

  Groetjes Audrey

  • ~Capricus~ zegt:

   Ja, ik was wel blij met deze set🙂 Ik ben blij dat deze af is het was leuk om eraan te werken, nu wachten er nog andere W.I.P.-jes op me..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: