~ W.I.P.~ embroidery

Dit zijn momenteel de materialen waarmee ik aan een van mijn kralenprojectjes ga werken.
De bovenste zakjes heeft mijn vriendin lange tijd geleden uitgezocht. Qua kleuren hebben we (grotendeels) soortgelijke smaak, en qua materiaalkeuze zo goed als 🙂 If I may say so 😉
Er zaten toen nog wat andere kralen bij, maar die heb ik inmiddels vervangen door de onderste buisjes met kralen, wel in (soort)gelijke tinten.

Het word een embroidery werkje, met cabochon dus.
Maar geen armband, ik heb er iets anders voor bedacht.
Hieronder zie je de cabochon erbij liggen 🙂 want daar was je vast wel een beetje benieuwd naar, toch 😉 ?

Ik vind het een mooie cabochon, met die mooie “adering” 🙂
Maar mooi wel, vind je niet? Ik heb deze al een tijdje liggen, wachtend op een project. En ineens wist ik het. Zoals ik al zei, geen armband, maar iets anders. Er komen nog enkele mooie kraaltjes bij, die nu niet op de foto staan.

Een leuk projectje zal dit worden 🙂 Nog niet direct, want er liggen nog andere W.I.P.jes te wachten op afronding. Maar ik ben blij dat ik een idee heb wat ermee te maken, en bijna alle materialen ervoor heb.

Nog een paar dingen toevoegen, en dan is dit klaar om te maken 🙂
Nu maar weer even kijken naar de mooie cab, mooi vind je ook niet 🙂 ?
En had je deze tag trouwens al gezien, staan grappige dingen tussen 🙂

Advertenties

One Response to ~ W.I.P.~ embroidery

  1. Nancy schreef:

    Hoi, mijn persoonlijke blog is ook niet meer openbaar, vandaar 😉 Hij werd te persoonlijk, ik gebruik hem nu als dagboek zeg maar. Dus niemand heeft nog toegang. Maar ik heb nu ook twitter 😉 Kan ik eens wat vaker met je ‘kletsen’ 😉 liefs, Nancy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: