Loonse en Drunense Duinen

Wandelen door de Loonse en Drunense duinen, een mooi gebied waarover ik toch graag even wat wil vertellen πŸ™‚
Je ziet op een mooie dag de kleuren van het bos, je ruikt het groen en je kan even een mooi stukje natuur zien.
Ook vlak voor of na een regenbui is het mooi, dus het hoeft niet perse een mooie droge dag te zijn, het kan wel mee helpen πŸ˜‰

Wat ik ook heb bij het zien van de bossen en het groen, is dat ik regelmatig volop geΓ―nspireerd raak. Ideetjes schieten door mijn hoofd, voor nieuwe en bestaande kralenwerkjes. Voor bestaande kralenwerkjes is dat niet altijd even handig omdat ik dan het bestaande ontwerp aanpas en soms zelfs dus (deels) uithaal. En de kleuren die de natuur laten zien, geven weer ideetjes welke kleuren in een nieuw werkje passen, of dat een bepaalde kleur misschien wel mooi is bij iets waar ik mee bezig ben. Dus dat betekent vaak toevoeging of wisseling van materialen, als ik dan weer thuis ben.

Op de terugweg van deze wandeling nog even getrakteerd op het uitzicht van luchtballonnen πŸ™‚ Ja, waarom niet, het weer was er goed voor. En volgens mij heb je mooi uitzicht vanuit zo’n ballon πŸ™‚ Geen praktijkervaring trouwens, vooral een inschatting πŸ˜‰ aangezien ik nog nooit met een luchtballon ben mee geweest. (Wel een zeppelin, maar dat is weer heel wat anders).

Een boswandelingetje is in elk geval aan te bevelen, bij goed weer maar ook bij iets minder zonnig weer kan het nog wel. Om even de natuurlijke geuren van het bos op te snuiven (voor zover mogelijk “natuurlijk” en niet te vergeten de mest… πŸ˜‰ ), je hoofd even een momentje lekker leeg te maken van eventuele zorgen (en vol te stoppen met nieuwe ideetjes πŸ˜› ), en weer een dagje “opgeladen” te voelen en dan thuis te komen.

Ik vond de kleuren van een van de bloemige struiken erg mooi op deze wandeling (zie foto), vind je ook niet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: