*Work in Progress*

Kennen jullie dat ook?
Werk In Uitvoering? Oftewel Work In Progress.

Ik wel in elk geval, en (helaas) heb ik er meer dan één liggen…

Er liggen hier onder andere een aantal embroidery werkjes te wachten tot ik eraan begin, verder ga, of eindelijk eens afwerk. Vooral de werkjes waar ik nog aan moet verder gaan, heb ik er eigenlijk wel een aantal van die wachten. En langzaam aan/rustigjes vorderen deze, zo nu en dan heb ik eens tijd om eraan verder te werken.

Een kleine indruk van twee projectjes waaraan ik langzaam aan werk, deze is met swarovski rivoli’s en .. :

Close upje:

En nog een werkje in een ander leuk kleurtje, met o.a. lucite bloemetjes:

Van het eerste werkje weet ik nog niet of dat ook werkelijk dit jaar nog af raakt, ten eerste vanwege de materiaalkeuze. Ik wil er niet teveel (crème) wit in gebruiken want dan loopt het behoorlijk risico wel erg bruiderig te worden, en dat is niet de bedoeling. Ten tweede voeg ik er nog (steeds) materialen aan toe en haal ik weer weg als ik het bij nader inzien toch niet leuk vind combineren. Ach, ik heb geen haast met dit werkje, dus dat komt wel goed….

Het tweede werkje zou liever wel dit jaar nog verdere vorderingen maken en liefst zelfs nog afgewerkt raken. Maar dat moet ik maar afwachten ;).
Beide werkjes zijn in elk geval projectjes voor thuis, en dus niet “mobiel” (zo noem ik dat, als ik ga kralen bij vriendinnen/een vriendin, de werkjes die ik de “mobiele” projectjes noem. Goed geschikt om mee te nemen op kralen(mid)dag bezoek bij een vriendin/vriendinnen 😀 ).
Bij beide projecten gebruik ik 11/0 en 15/0, dat vind ik groot zat 🙂 Zoals sommigen ook al vaker hebben kunnen zien, bij de mooie creaties van een vriendin van me, werken kleine maat kralen prettig en geven een mooi resultaat (als je daarnaast ook een beetje netjes werkt helpt dat mee). Kralen groter dan maat 11/0 vind ik daarom vaak persoonlijk te “grof” voor embroidery, maar daarmee niet gezegd dat zulke werkjes niet mooi worden hoor! Begrijp me niet verkeerd 🙂

En zo heb ik dus nog een aantal projecten liggen, ook andere soorten dan embroidery. Zo liggen er nog een aantal rivoli’s geduldig te wachten tot ze allemaal omrand/omkraald zijn, ik heb er pas een paar gedaan. Allemaal geduldwerkjes 🙂

Zo, we gaan weer “moedig” verder, en hopelijk heb ik dan binnenkort weer even tijd om een stukje te werken aan een van de projecten….

Advertenties

3 Responses to *Work in Progress*

 1. ~*Henny Smeenk*~ schreef:

  Jij weet ’t al net zo spannend te maken als Miranda, hè? Inderdaad, mooie kleurtjes die tweede! Vooral dat hoekje rechtsboven fascineert me, is dat een cabochon? Mag ik vragen wat dat is? Qua edelsteen bedoel ik? Wat een prachtige tekening, het lijkt wel een vlindervleugeltje! Ik ben héél benieuwd wat voor werkstukken het gaat opleveren!

  • ~Capricus~ schreef:

   Tuurlijk mag je vragen wat dat is, maar ik zeg het liever nog even niet 🙂 Weet eerlijk gezegd ook nog even niet of het bij het plan past zoals dit nu in mijn hoofd zit.
   Nog wat geduld en dan hoop ik uiteindelijk hier het eindresultaat te kunnen laten zien. Maar dat duurt nog even.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: