Bloemenzee

Waar is een zonnige dag bijvoorbeeld goed geschikt voor (naast spelen met kralen)? Een (mid)dagje in een bloemenzee wandelen! En dat kan heel goed in de Keukenhof.
Dit idee kwam heel spontaan van vriendlief, die voorstelde om daar even lekker naar toe te gaan en even (te proberen) te ontspannen.
Als ik aan de Keukenhof denk, zie ik al snel een soort toeristische trekpleister zoals Madurodam (daar ben ik al eeuwen niet geweest) bijvoorbeeld. Maar ik werd fijn verrast toen ik Keukenhof binnen liep. Het voelde veel minder toeristisch dan ik dacht. Je hoort er wel veel verschillende vreemde talen, en de verbod bordjes op het gras worden door een aantal bezoekers helaas flink genegeerd (Please do not enter the grass/Gelieve het gras niet te betreden staat er nog op). Maar het voelde niet extreem toeristisch šŸ™‚

Volop allerlei diverse bloemen gezien, in alle soorten, maten en kleuren. Allemaal mooi vormgegeven in perkjes, en diverse kassen in de vorm van een soort grote koepels, waar je ook allerlei mooie bloemen kon bewonderen.
Op een aantal stukken kon je echt bijna door een ware bloemenzee wandelen šŸ˜€

Ik heb in elk geval genoten van al die mooie bloemen, het mooie weer zorgde ervoor dat het aangenaam wandelen was, en nog even een lekker broodje warm vlees gesmuld šŸ™‚ met fris.
Vriendlief heeft met zijn supersonische camera natuurlijk mooie foto’s geschoten, ik heb er met mijn “iets bescheidener” digicam šŸ˜‰ ook een paar gemaakt.
En omdat ik er zoals gewoonlijk veel teveel heb gemaakt, een kleine selectie.

Weer even lekker genieten met deze foto’s:

En niet te vergeten de diertjes:

De eendjes vonden het trouwens volgens mij een lekker badderdagje:

In elk geval was het een heerlijke dag, en gezellig, leuk idee van vriendlief šŸ˜‰

Advertenties

3 Responses to Bloemenzee

 1. Audrey schreef:

  Wat een mooie foto, met al die bloemen! Ik ben trouwens nog nooit in de Keukenhof geweest. Ik wist ook niet dat ze er beestjes hadden. Leuk om te zien, misschien moeten we er toch maar eens een keertje heen.
  Hele fijne dag!

  Groetjes Audrey

 2. creacj schreef:

  Dat ziet eruit als een heerlijke dag! Dankzij de prachtige foto’s heb ik een beetje kunnen meegenieten: dankjewel šŸ™‚
  Ik hoop dat je me een keertje wilt leren hoe je van die mooie fotocollages maakt. šŸ˜‰

 3. Nancy schreef:

  dank je voor je leuke reacties!! Wat een ontzettend leuke foto’s!! Fijn weekend nog šŸ˜‰ groetjes, Nancy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: