“Kleine kraaltjes” deel 2 & 10 % Korting

Goed, we gaan weer even verder met de “kleine kraaltjes”. In dit bericht vertel ik over de pindavormige beads die ik verwacht. Tijdens het snuffelen naar een kleurtje pindavormige beads kwam ik natuurlijk meer kleurtjes tegen dan ik zocht, en voor ik het wist zat mijn mandje vol… Heel raar!

Magatama vorm is ook erg leuk te gebruiken, “kleine kraaltjes” gebruiksters weten vast wel waar ik het over heb: de druppel achtige vormen. Dusss toen ik die zag, wilde ik daar ook twee kleurtjes van. Dat waren denk ik een mannetje en een vrouwtjeskleur, want voor ik het wist hadden ze zich vermenigvuldigd in het mandje… 😉


Kleuren als brons, African Sunset (klinkt mooi vind je niet?) en Green Tea trokken mijn aandacht.  Ja als we dan toch bezig zijn, is dat kleurtje Toho ook wel leuk, en die Permanent Galvanized, en..en..oowwwww…… En hop, daar ging mijn klikkende muis-vinger weer..
Volgens mij begint de tip die ik van een vriendin ooit kreeg, om tijdens het window-shoppen een want te dragen aan mijn muis-hand, erg aannemelijk te worden 😉
Anyway, ik mag dus binnenkort “bij de brievenbus gaan liggen”!
En, als het je gezellig lijkt, mag je me gezelschap houden 😉 Lees hier maar hoe je dat kan doen 😉

Zo, dan ga ik nu eens op zoek naar mooie wanten….

Advertenties

8 Responses to “Kleine kraaltjes” deel 2 & 10 % Korting

 1. Wanda schreef:

  Met al die leuke kleurtjes kan je vinger niet anders dan klikken. 😀

 2. ~*Henny Smeenk*~ schreef:

  Heb jij een beetje ruime voordeurmat?

  • ~Capricus~ schreef:

   Jahoor, vind dat ik niet mag klagen over het formaat van de deurmat 😀 Mag ook wel, met mijn klik-graag vingertje 😉 *lol*

   • ~*Henny Smeenk*~ schreef:

    Ik ken dat, walgelijk verschijnsel is dat. Meestal klik ik ook lekker raak en als ik dan uiteindelijk met een zucht van voldoening het winkelmandje aanklik, puilen m’n ogen bijna uit hun kassen van schrik. Doorgaans begint het klikken dan nog even opnieuw, maar dan op de prullie achter enkele artikelen. Zo van: dat dan maar niet, en dat dan in vredesnaam ook nog maar even niet… Het leven is keuzes maken, helaas.

   • ~Capricus~ schreef:

    Hahaha 😀 Ja, heel herkenbaar 😉

 3. Mirlady schreef:

  Nou… die wanten die ik voor je had gebreid, had ik nu beter zelf aan kunnen trekken….
  Zal er een ‘stalen neus’ in maken…. merkte dat dat toch wel nodig is…..

 4. Nancy schreef:

  dank je wel voor je lieve berichtje!! Doe je weer eens mee met het craftyswapforum 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: