“kleine kraaltjes”

Ik heb me laatst toch niet helemaal kunnen inhouden, toen ik aan het snuffelen was naar kraaltjes. Ik zocht wat voor een kralenproject, en ik vond natuurlijk meer dan dat ik zocht. Ik zocht “peanuts”, een beetje mini pinda vormige rocailles (peanut seedbeads ook wel genoemd). Ik vond ze ook gelukkig, maar wel in meer kleuren dan alleen de kleur waar ik naar op zoek was…en dat is altijd gevaarlijk 😉 …

Ik heb dus naast de kleur waar ik uiteindelijk naar op zoek was, nog wat kleurtjes aangeklikt…
Deze kleurtjes bijvoorbeeld:

peanutbeadsEen paar kleuren die ik voorbij zag komen waren koperkleuren, Olive Bronze, Cyclamen Opal, Galvanized Gold en 24K Gold. Ik was wel benieuwd naar Dark Olive, een beetje olijfkleurtje (rechts onderin op het plaatje). Een aantal kleurtjes vond ik gewoon mooi, en een aantal ben ik benieuwd naar hoe die zijn als ik ze in handen heb. De maat van deze peanuts is 2×4 mm, prima voor cabochon werkjes bijvoorbeeld. Ze komen ook in de shop, want ik ben van plan het niet alleen bij deze kleurtjes te houden 😉 Ja erg ben ik, het klikken erop ging ook zo makkelijk 😉

Advertenties

3 Responses to “kleine kraaltjes”

 1. Mirlady schreef:

  Ook toevallig…. ik post 1 minuutje eerder mijn beaded bead gemaakt met deze kraaltjes….
  Maarre…. jij hebt dus een hele bubs besteld… in mijn favo kleurtjes…. 😉 Weet ik waar ik moet zijn 😛

 2. gertie schreef:

  ja, leuk, eerst stond deze blog in mijn mail en vlak daarna die van Miranda… over dezelfde kraaltjes.
  Ze zien er erg mooi uit, die kleurtjes!

 3. ~*Henny Smeenk*~ schreef:

  Wat een leuk spullie zeg! Ik had ze nooit eerder gezien, althans niet als seedbead. Wel als gewone “kraal”, maar dat is natuurlijk een heel andere verwerking. Ik kan me er eerlijk gezegd nog niet zo goed een voorstelling bij maken hoe je dit dan verwerkt in embroidery-projecten. Staan er ergens afbeeldingen met dit soort seedbeads?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: