*speciaal aanbod* Zilver pakketjes en Lucite

Ik had al beloofd nog een keer zilver pakketjes aan te bieden, dus de volgende mooie pakketjes heb ik samengesteld, waarvan de winkelwaarde veel hoger is dan nu aangeboden. Eenmalig speciaal blog aanbod dus :

1 x set A: 21 euro
Basic zilver pakket dat bestaat uit lange versierde nietstiften, mooie zware kwaliteit bewerkte kralen, zware kwaliteit gladde buiskralen, krullerige kralenkapjes en Bali zilveren oorhaken met een hele mooie decoratie van bolletjes. Alles echt zilver natuurlijk. Compleet pakketje om bijvoorbeeld oorbellen mee te maken, of zelfs een mooie armband met bedels mee te ontwerpen.

De winkelwaarde is ruim 35 euro! Aanbod is 21 inclusief verzendkosten.

1 x set B:38 euro

Close up pakket:

Luxe zilverpakket dat bestaat uit een zware kwaliteit focal kraal die rijk bewerkt is, mooie zilveren kralen eveneens sierlijk bewerkt, bijzondere zilveren hangende sticks per 2 soortgelijke lengtes geselecteerd dus eventueel goed te gebruiken in oorbellen, allemaal samen perfect voor een armband of ketting, mooi versierde nietstiften (voor bijvoorbeeld oorbellen of bedels te maken aan de armband), kapitel slot met gedraaid motief voor 2 rijen, bijpassende spacers, kralenkapjes en maar liefst 2 paar oorhaken; gehamerd en ingelegd met steentjes. Goed om direct aan de slag te kunnen voor oorbellen, of een luxe armband.

Winkelwaarde ruim 50 euro! Aangeboden voor 38 euro inclusief verzendkosten.

1 x set C: Lucite Wit/crème en crystal

Close up pakket, waarbij het regenboog effect ook beter te zien is (in werkelijkheid zie je de regenboog echt heel mooi in de steentjes!):

Deze set bestaat uit perfecte kwaliteit Lucite bloemblaadjes in wittinten; de kleine bloemetjes zijn parelmoer crème, de mooi gedetailleerde bloemkelkjes zijn wit evenals de grote welgevormde bloemetjes rechts. Om het pakketje compleet te maken zitten er fijn gefacetteerde regenboog bergkristal rondellen bij en maar liefst 2 paar oorhaken: gehamerd en sjieke met kristalletjes erin. Je kan er direct mooie oorbellen van maken, bijvoorbeeld, of gebruiken om je embroidery werk mee op te werken tot een bijzonder geheel.

Winkelwaarde ruim 50 euro! Aangeboden voor 32 euro inclusief verzendkosten.

1 x set D: Lucite Groentinten

Deze set bestaat uit perfecte kwaliteit Lucite bloemblaadjes, diverse soorten en maten en in mooie groentinten. Variërend van mosgroen, zachtgroen tot herfst tintjes. De bovenste rechts op de foto is een beetje een fijne soort. Goed voor diverse soorten werkjes; oorbellen, armband (als bedels bijvoorbeeld), of om een embroidery werk bijzonder af te werken. Wie Lucite een beetje kent, weet dat dit een uitstekende kwaliteit is en niet te vergelijken met “gewoon” kunststof.

Winkelwaarde ruim 25 euro! Aangeboden voor 18,50 euro inclusief verzendkosten.

1 x set E: Lucite Roze tinten

Deze set bestaat uit perfecte kwaliteit Lucite bloemblaadjes, diverse soorten en maten en in mooie rozetinten. Variërend van zacht roze, lila roze en roze met parelmoerglans. Goed voor diverse soorten werkjes; oorbellen, armband (als bedels bijvoorbeeld), of om een embroidery werk bijzonder af te werken. Wie Lucite een beetje kent, weet dat dit een uitstekende kwaliteit is en niet te vergelijken met “gewoon” kunststof. Om het extra aantrekkelijk te maken, zitten er ook 2 dikke micofacet geslepen amethyst brioletten bij, beetje bolle soort. Uitstekende kwaliteit en mooie fijne facetjes. Met bijvoorbeeld fijne nietstiftjes (26g of 28g) kan je er mooi hangertjes mee wrappen.

Winkelwaarde ruim 24 euro! Aangeboden voor 19,50 euro inclusief verzendkosten.

1 x set F: glazen miniatuur flesjes met een mini roosje

Glazen miniatuurflesjes in de vorm van een dolfijntje en eentje in de vorm van een kruikje (of een lichte hartvorm). Met rubberen afsluit dopje en een zilverkleurig of goudkleurig sierdopje. Beide flesjes krijgen een lief teer mini roosje mee om erin te kunnen doen (roosje kan met en zonder vloeistof). Geef bij interesse even aan welke kleur sierdopjes je erbij wilt.
Leuk te gebruiken als bijvoorbeeld een hangertje.

Winkelwaarde ongeveer 6 euro.

Mocht je interesse hebben in een van deze sets, mag je me een mailtje sturen (linkje rechts bovenin).

Tot de volgende Blogaanbieding 😀

Advertenties

3 Responses to *speciaal aanbod* Zilver pakketjes en Lucite

 1. creacj schreef:

  Je bent lekker bezig, Capri !! *thumbs up* 😉

 2. Kelly schreef:

  Heel erg laat, ik weet het maar ik ben al maanden op zoek naar zo’n flesje als aan de rechterkant, of in traan/druppel vorm. Ik vroeg me af of je nog zoiets had, of die. Of misschien waar je het vandaan hebt.

  Ik hoor graag van je!

  • ~Capricus~ schreef:

   Dergelijke flesjes heb ik op de site, ook enkele zoals op de foto van de blogpost (niet vermeld op de winkelsite). Stuur me maar even een mailtje voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: