Wire Lace

Even tussendoor een bericht 🙂

Wire Lace, ook wel bekend als Mesh Wire (Lace), een erg leuk en mooi spulletje. Soort lint van geweven fijne draden koper of Brass en door een coating krijgt het geweldige kleuren. Verwerk Wire Lace in bijvoorbeeld sieraden en je kan er de meest geweldige effecten aan geven, of rustiger houden en meerijgen. (onderstaand plaatje van internet)

Anyway, toen we begin dit jaar in Amerika waren voor de Kralenshow daar, liep ik tegen de Wire Lace aan. Natuurlijk een beetje meegenomen 😉 En omdat het zo enorm leuk spul is heb ik toch maar weer wat gekocht 😀
Hieronder nog wat van internet om je een indruk te geven, er zijn diverse diktes te verkrijgen, en je kan de Wire Lace niet alleen gebruiken om eenvoudig mee te rijgen, je kan er ook kralen in stoppen (alleen niet in de 1mm dikte), of het Wire verbreden met je vingers voor extra effecten:

Omdat ik het wel een beetje prijzig vond, was ik heel blij toen ik dus eindelijk een beetje betaalbare Wire Lace vond.
Dussss, nu is het wachten tot het binnen is 😀 Ik verheug me er nu al op 😀

Advertenties

2 Responses to Wire Lace

  1. liliane op t roodt schreef:

    Weten jullie een plaats in nederlands of belgisch limburg waar ik de brede wire lace kan kopen??
    De smalle vind ik overal, de 6mm echter nergens

    mvg liliane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: